• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Over ons

Nele
colle

Omdat opruimen zoveel kan veranderen…

Toen ik enkele jaren geleden in een zwart gat viel (burn-out, depressie), begon ik op te ruimen. Georganiseerd was ik altijd wel geweest, maar ik hield ook alles bij.

Door het opruimen kwam ik mezelf keihard tegen, maar ik leerde ook heel veel. Ik leerde loslaten, relativeren en volop te genieten van het leven, met zijn ups en downs. Ik ging ook duurzamer leven en probeer nu stap voor stap mijn afval te minderen.

Doordat het opruimen zoveel met me deed, wou ik ook anderen – zowel thuis als op het werk – helpen om terug overzicht en rust, tijd en energie te creëren voor wat juist zo belangrijk is. Ik merkte namelijk dat niet iedereen goed wist hoe eraan te beginnen, het vol te houden of dat het gewoon erg lastig kan zijn om het alleen te moeten doen. 

Ik startte mijn zaak als professional organizer / opruimcoach, ging mensen helpen thuis en op het werk, schreef het boek (JOMO, the joy of missing out) en geef lezingen in heel Vlaanderen die mensen zó motiveren dat ze zelfs twee keer komen luisteren. 

Daarom besloot ik om deze online cursus te maken, zodat iedereen zijn of haar portie motivatie kan bijtanken wanneer het nodig is. Om een duwtje in de rug te kunnen geven wanneer het even moeilijker gaat. Of gewoon om te supporteren wanneer het goed gaat.

Nu combineer ik mijn liefde voor organisatie en efficiëntie, met mijn missie voor een eenvoudiger en duurzamer leven voor iedereen. Ik ben blij ook jou te kunnen helpen en motiveren met deze cursus.

Tot ziens in de cursus, op het forum 

of misschien bij je thuis!

Nele

© 2024 Nele Colle - Opruimcoach - Powered by Maatos