• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

FAQ

Deze cursus heeft enkele gelijkenissen met het boek en de lezing, maar het is een heel ander middel en heeft een ander doel.

Het boek geeft je de juiste mindset  én de ‘goesting’ om aan het opruimen te beginnen. De lezing motiveert je met tips en inzichten, maar is natuurlijk maar eenmalig en kan je niet terugspoelen of opnieuw beluisteren.

De cursus is veel praktischer en diepgaander. Ik heb namelijk de tijd genomen om elke vraag grondig te behandelen, wat niet mogelijk is bij een lezing bijvoorbeeld. De cursus bundelt mijn verzamelde kennis en tips. Ze is bedoeld om jou doorheen het opruimproces te helpen en langdurig te motiverenJe krijg namelijk levenslang toegang tot de lessen en het forum, en regelmatig een motiverende mail. Bij de cursus hoort ook een werkboek met kant-en-klare opruimplannen, en telkens een samenvatting met praktische tips en links. 

De cursus zal nooit de fysieke hulp van iemand bij je thuis kunnen vervangen, het letterlijke extra paar handen en ogen, maar het kan zeker een hulp zijn om zelf al zaken aan te pakken en te groeien in het opruimen.

Klik op jouw naam rechts bovenin. Klik vervolgens op het tabje instellingen. Hier kun je jouw wachtwoord veranderen

Als je ingelogd bent, dan kun je direct met alle cursussen op de academy starten. Ga naar de desbetreffende cursuspagina en klik op “start cursus” om aan de slag te gaan.

In de cursus kun je onderaan elke les vragen stellen. We komen zo snel mogelijk bij je terug met het antwoord

Jazeker! Alle video’s die op onze site staan zijn opgenomen in hoge kwaliteit. Kijk even bij de videospeler of die op de hoogste kwaliteit staat, of dat je internetverbinding goed is. Zie je niet de optie om van kwaliteit te wisselen? Dan kan dat aan je browser liggen. Sommige browsers (zoals Safari) blokkeren deze mogelijkheid, ons advies is daarom om de video’s via Chrome of Firefox te bekijken.

Kom je er niet uit?

Neem gerust contact met ons op

© 2024 Nele Colle - Opruimcoach - Powered by Maatos